Apple Iphone Eight Kopen Als Los Toestel ← Telefoonwereld.nl

Bij Telefoonwereld koop je IPHONE 8 de Apple iPhone IPHONE 8 eight voor de scherpste prijs. Met de iPhone 8 heeft Apple haar telefoons weer verbeterd. Vanaf het moment dat de telefoon is gepresenteerd behoort het tot een van de populairste iPhones. Heb je de Apple iPhone 8 voor 23:59 besteld dan wordt deze morgen GRATIS geleverd! IPHONE 8

Apple iPhone eight los toestel

De Apple iPhone eight is in 2017 op de markt gekomen en behoort tot één van de meest populaire smartphones van de laatste jaren. Met de updates die de iPhone heeft gekregen is dit alrightgeen grote verrassing. Apple heeft ten opzichte van zijn voorganger, de iPhone 7, niet veel veranderd aan het design. Apple heeft zich voornamelijk gefocust op de specificaties. De iPhone eight is verkrijgbaar in vier kleuren: zwart, zilver, goud en rood. Je kunt bij ons de Apple iPhone 8 vinden met een intern geheugen van 64GB en 256GB. Hiermee kun je zonder zorgen je favoriete foto’s, filmpjes en apps bewaren op je cellphone.

Belangrijkste specificaties Apple iPhone 8

Een van de belangrijkste verandering die Apple heeft gedaan is de toevoeging van draadloos opladen. Hierdoor heb je geen last meer van draden die in de knoop komen en kun je gemakkelijk je Apple iPhone eight opladen. Overige specificaties van de Apple iPhone eight:

– 4,7 inch Retina HD-display scherm

– 12 megapixel digital camera

– Supersnelle A11 Bionic Chip

– 1821 mAh batterij

Voordelen Apple iPhone 8

Waar iedereen de iPhone 7s verwachtten, kwam Apple met de iPhone eight en de iPhone X. Met de supersnelle A11 Bionic Chip is de Apple iPhone 8 een stuk sneller dan zijn voorganger, hierdoor kun je gemakkelijk switchen tussen je favoriete apps. Maar okayaan de accu heeft Apple gedacht, zo kun je gerust je iPhone gebruiken zonder dat deze snel leeg gaat. Waarbij het aantal megapixels van de camera niet is veranderd, kun je dankzij een snellere sensor en de nieuwe kleurenfilter nu nog betere foto’s maken. En dankzij het ruime intern geheugen hoef je niet voortijdig de mooiste foto’s te verwijderen.

Apple iPhone eight los toestel kopen

Is de keuze voor een nieuwe telefoon gevallen op de Apple iPhone 8? Bij Telefoonwereld kun je de iPhone 8 voordelig als los toestel kopen. Wij bieden de telefoon in vier verschillende kleuren aan, zwart, zilver, goud en rood. Vergeet daarnaast niet een beschermhoesje erbij te bestellen, ben je een echte muziekliefhebber? Dan moet je zeker de Apple AirPods very wellniet vergeten. Nog vragen? Bekijk bij de meestgestelde vragen over de iPhone eight of daar het antwoord staat wat jij zoekt. Heb je een andere vraag of wil jij graag wat extra informatie over de iPhone eight? Neem dan vrijblijvend touch met ons op.

Meest gestelde vragen over de iPhone eight

Heb jij een vraag over de iPhone eight? Dan ben je niet de enige, daarom hebben wij de meest gestelde vragen over de iPhone 8 op een rijtje gezet. Kijk tussen deze vragen of je het antwoord kan vinden waar je naar op zoek bent. Niet gevonden? Neem dan vrijblijvend touch met ons op, wij helpen je graag.

>Volledige specificaties iPhone eight 

>Wat houdt de IP67-certificering in?

>Kan ik radio luisteren met de iPhone 8?

>Heeft de iPhone 8 FaceID?

>Hoe kan ik makkelijk het toestel met één hand bedienen?

>Heeft de digital camera op de voorzijde een flits?

>Hoe goed is het snelladen van de iPhone eight?

>In welke kleuren is de iPhone eight beschikbaar?

Volledige specificaties iPhone eight

– Beeldscherm: four,7-inch Retina HD scherm

– Chipset: Apple A11, 2.7 GHz

– GPU: Hexa Core

– RAM: 2 GB werkgeheugen

– Opslag: sixty four of 256 GB intern geheugen

– Camera achterzijde: 12 megapixel

– Camera voorzijde: 7 megapixels

– Batterij: 1821 mAh

– Andere: IP67-certificering, draadloos en snelladen mogelijk

Wat houdt de IP67-certificering in?

De IP67-certificering houdt in dat het toestel dompeldicht is. Hiermee wordt bedoeld dat het toestel voor maximaal IPHONE 8 30 minuten tot 1 meter diep moet aankunnen. Dus je kunt het toestel gerust gebruiken tijdens een hevige regenbui, zelfs onder de IPHONE 8 douche. We adviseren wel om hier geen gewoonte van te maken. De IP67-certificering neemt in de loop van de tijd af en kan op een gegeven moment toch eerder vocht doorlaten.

Kan ik radio luisteren met de iPhone eight?

Dit is mogelijk, maar niet op de ‘normale’ manier. De iPhone eight heeft namelijk geen chip voor FM radio. Dit betekent dat het toestel okaygeen standaard radio app heeft. Als je radio wilt luisteren met de iPhone eight dan kun je een radio app downloaden in de App Store. Dit betekent wel dat je MB’s verbruikt wanneer je naar de radio luistert.

Heeft de iPhone eight FaceID?

Nee, de iPhone eight beschikt niet over de FaceID. Dit is wel tegelijkertijd gepresenteerd maar dit is enkel voor de iPhone X beschikbaar. Je kunt de iPhone eight ontgrendelen thru je vingerafdruk of thru een code.

Hoe kan ik makkelijk het toestel met één hand bedienen?

Met de iPhone 8 werd de iPhone weer een tikkeltje groter, dit zorgde ervoor dat steeds meer mensen moeite hebben om het toestel met één hand te bedienen. Maar de iPhone heeft een feature toegevoegd waardoor dit gemakkelijk te doen is. Door tweemaal op de home button te tikken zakt het scherm en kun je gemakkelijk het bovenste gedeelte bedienen.

Heeft de camera op de voorzijde een flits?

Nee, de digicam op de voorzijde van de iPhone 8 heeft geen flits. Maar dit betekent niet dat je een selfie kan maken in het donker. Het toestel heeft namelijk wat Apple noemt ‘Retina Flash’. Hiermee ligt het gehele scherm op en fungeert het als het ware als een flits.

Hoe goed is het snelladen van de iPhone eight?

Op het second dat Apple snelladen heeft geïntroduceerd in haar toestellen was het een punt dat nog veel ontwikkeling nodig had. Maar bij de iPhone 8 is het snelladen al weer een stuk beter geworden. Je kunt met het snelladen van de iPhone 8 het toestel van 0 naar 50% opladen in 30 min.

In welke kleuren is de iPhone 8 beschikbaar?

De iPhone eight is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren bij Telefoonwereld. Je kunt kiezen uit:

> Zwart

> Zilver

> Goud

> Rood

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *